Zpěvačka Olga Lounová provokuje u tyče: Sexy akrobatka plná modřin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Olga Lounová provokuje u tyče: Sexy akrobatka plná modřin!

Na jejích sexy křivkách je tvrdá dřina znát.
Na jejích sexy křivkách je tvrdá dřina znát. (Foto Aha!: Kateřina Nováková, instagram.com)

Kdyby jí odešel hlas, uživila by se klidně i jako barová tanečnice. Olga Lounová (37) už tři roky trápí své křivky tvrdým drilem u tyče. Kromě svalů má zpěvačka tělo plné podlitin, to jí ale vůbec nevadí.

„Hodně to bolí, protože si pořád pálíte kůži a máte modřiny. Ale jak taháte vlastní tělo, tak se kompletně zpevňuje od stehen až po břicho. Je to jedno z nejlepších cvičení vlastní vahou. Zvlášť žena se u toho cítí hrozně hezky,“ popsala deníku Aha! Olga svou zkušenost s tzv. pole dance. „V listopadu jsem měla úraz s ramenem, takže jsem dlouho necvičila a teď zase tři měsíce nahazuju formu a to je strašně znát. Je to pecka,“ dodala nadšeně.


Svoje sexy umění se chystá v říjnu předvést i na pražském koncertu ve Forum Karlín. „Dělám akrobacii obecně, ale součástí mojí show bude tyč a kruh. Bude to sice až za dva měsíce, ale na té akrobacii už makám. Musí se to nacvičit, protože budu viset hlavou dolů ve výšce a to je fakt nebezpečné,“ uzavřela Lounová odhodlaně.

Na video s Olgou Lounovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 8. 2018 • 14:20

Ten ksicht má takovej nějakej divnej. Nepochází z Řecka? Připomíná mi Martu a Fenu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.