Beyoncé: VYKOŘISŤUJE SVÉ ZAMĚSTNANKYNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Beyoncé: VYKOŘISŤUJE SVÉ ZAMĚSTNANKYNĚ!

Beyoncé
Beyoncé (instagram.com)

Označuje se za feministku a bojuje za rovnoprávnost žen. Jenže v případě Beyoncé (36) to vypadá, že kovářova kobyla chodí bosa. Vyšlo totiž najevo, že popová hvězda vykořisťuje ženy, které na Srí Lance šijí oblečení její značky Ivy Park a nechává je pracovat v děsivých podmínkách.

Britská média vypátrala, že Beyoncé platí dívkám a ženám v továrně na Srí Lance nuzných 64 centů za hodinu. To je při aktuálním kurzu přesně 14 korun a 40 haléřů! Krom toho jsou tu šičky vystaveny nehumánním pracovním podmínkám. Mýt se musí ve společných sprchách s muži, nemají svou kuchyňku, a dokonce ani vlastní sociální zařízení, mnohdy jsou nuceny pracovat i přes noc. Otrokyně, nebo otrokářka? Sama zpěvačka se k rodícímu skandálu odmítá vyjádřit, firma Ivy Park se pak zmohla jen na strohé prohlášení. V něm svaluje vinu výhradně na srílanskou továrnu.

Celý článek najdete v tištěném nedělním Aha!

Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
16. 8. 2018 • 09:59

To je v kapitalismu no´mální, L´uďo. Odkud by se vzala záplava těch laciných hadrů?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.