Čvančarová je dvojnásobnou maminkou: Chlapeček dostal neobvyklé jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová je dvojnásobnou maminkou: Chlapeček dostal neobvyklé jméno

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Foto archiv ČT, herminapress.cz)

Herečka Jitka Čvančarová (40) a její partner Petr Čadek se dočkali druhého potomka. K dceři Elence přibyl chlapeček, kterému rodiče dali neobyklé jméno - Theodor. Chlapeček se narodil přesně rok poté, co herečka přišla o maminku.

„Přesně před rokem jsem se svým mužem držela mou maminku do poslední chvíle za ruku, když odcházela… Náš chlapeček k nám přišel přesně po roce ve stejný čas, narodil se ve stejný den, s odstupem pouhých desítek minut. Život ukázal svou sílu. Pokora, úcta. Jsme tolik šťastní za ten dar. Boží dar,“ řekla podle Blesku Top Staru šťastná maminka.

Chlapeček po narození vážil 3,5 kg a měřil 51 cm. V křestním listě bude mít jméno Theodor Chrisian Čadek. „Děkujeme mnohonásobně všem lékařům a celému personálu v Zemské porodnici u Apolináře. Děkujeme váženému profesorovi Antonínu Pařízkovi za jeho profesionální, vlídnou a skvělou péči,“ doplnila herečka podle Blesku.

Na video s Jitkou Čvančarovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwertina
1. 8. 2018 • 11:31

-bello-
31. 7. 2018 • 23:31

S tím pánembohem by mohla šetřit.Na jednu stranu chodí jak cuchta dě.ka s dekoltem až na macatý pupík, na druhou stranu si odírá kolena v kostele. Nijak moc hrát není vidět a tak se furt připomíná a furt někde na něčem visí její obličej .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.