Zkrachovalá divadelní producentka Krahulíková: Už zase vydělává! A opět s Hůlkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zkrachovalá divadelní producentka Krahulíková: Už zase vydělává! A opět s Hůlkou!

Ema Krahulíková začala opět pracovat.
Ema Krahulíková začala opět pracovat. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Sheraton Soma Bay, M. Protivanský)

Divadelní producentka Ema Krahulíková (58), která uvedla řadu umělců do neštěstí tím, že svými obřími dluhy potopila těsně před premiérou muzikál Robinson – námořník z Yorku, se opět dere do branže! A opět s ošizeným Danielem Hůlkou (50).

Není producent jako producent. Někdejší biletářka Krahulíková neunesla tíhu vlekoucích se dluhů a místo napravování chyb se skrývá a zapírá. Že by dluhy platila, o tom nechce slyšet. Těsně po krachu sice deníku Aha!  přiznala, že na muzikály prodala lístky řádově za statisíce, ale vracet nic nehodlá. „Kde bych na to vzala?“ tvrdila v březnu. A tím vzbudila hněv nejen okradených diváků, ale i umělců, kteří s ní spojili své jméno – třeba Daniela Hůlky.


Teď, po několik měsících, se ale Krahulíková snaží v showbyznysu znova uchytit. Začala pracovat pro firmu Comedy Production jednatele Martina Novotného. „Ano, je u nás,“ potvrdil deníku Aha! překvapený Novotný. Na další otázky, třeba jestli nějaká část výplaty půjde na umoření dluhů, neodpověděl s tím, že špatně slyší, protože je v zahraničí.


Zvláštní je, že Novotný spolupořádá Divadelní léto v Budyni nad Ohří, v jehož rámci v neděli 29. července vystoupil zpěvák Daniel Hůlka. Že by hněv na Krahulíkovou, pro kterou zbytečně zkoušel několik měsíců Robinsona, opadl?


Drakula nekomunikuje
„Naopak. Vůbec z toho není nadšený, ale koncert byl dojednán už před rokem a že mezitím Novotný začal spolupracovat s Krahulíkovou, s tím se nedá nic dělat. Rozhodně s ní ale nekomunikujeme,“ řekla Hůlkova manažerka. Na Krahulíkovou byla mezitím podána řada trestních oznámení. „Předali jsme to právníkům a už byli několikrát na policii. Každou chvíli k nám do divadla přijde prosba o radu, co dělat,“ říká Michal Mückstein, šéf Divadla Hybernia, kde Krahulíková Robinsona zkoušela a nasekala dluhy na nájemném.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.