Jessica Alba zuří: Zneužili mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jessica Alba zuří: Zneužili mě!

 (Profimedia.cz)

LOS ANGELES - Okouzlující americká herečka Jessica Alba (25) je plná protikladů. Ačkoliv byla před pár týdny vyhlášena nejvíce sexy ženou světa a je erotickým snem spousty mužů, ve skutečnosti je až neuvěřitelně stydlivá.

Proslulý časopis pro pány Playboy lanařil jednu z nejhezčích žen planety dlouho, ale marně. Jessica nabídku, která je pro spoustu modelek vyvrcholením kariéry, neustále odmítala. Playboy ji přesto zařadil do svého březnového čísla, které obsahuje žebříček 25 nejvíc sexy žen světa, a rozhodl se otisknout na titulní stránce její velkou fotografii v modrých bikinách. To ale hvězdu filmu Sin City úplně rozzuřilo, a rozhodla se Playboy zažalovat.„Použili propagační fotografii z filmu »Into the Blue« bez mého svolení. Obálka navíc budí dojem, že se v časopise objevím nahá, což není pravda. Požaduji finanční kompenzaci za to, že poškodili mou pověst,“ čertí se Jessica.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.