Jak české sexbomby přežívají tropy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak české sexbomby přežívají tropy?

Nikol Švantnerová.
Nikol Švantnerová. (Foto Facebook a Instagram)

Všichni k vodě! Sobota byla totiž třetím nejteplejším dnem letošních prázdnin, a tak ho většina českých krásek nemohla trávit jinde než u bazénu nebo rybníka.

EVA ČEREŠŇÁKOVÁ (31)
OSEDLALA ZLATOU LABUŤ
Nafukovací labutě jsou největším hitem léta a neodolala jim ani Česká vicemiss 2007. Pořídila si ji ve zlaté barvě, a k tomu ještě malou jako držák na drinky.

ALENA ŠEREDOVÁ (40)
PROVOKACE U BAZÉNU
Modelka přiletěla ze slunné Itálie do rodného Česka. A naplno si doma užívá sluníčka, kromě výletů se syny Louisem Thomasem (10) a Davidem Lee (8) relaxuje u bazénu.

HANA MAŠLÍKOVÁ (36)
OPALOVAČKA S MILÁČKY
Moderátorka Snídaně s Novou si užila volný víkend rovněž u vody se svými nejmilejšími – synem Andreasem (1) a fenkou amerického bezsrstého teriéra Rozinkou.

JANA DOLEŽELOVÁ (37)
SPÁLENÁ LÉKÁRNICE
Se sluníčkem to přehnala Jana Doleželová. „Mám spálená ramena, jsem červená jako rak,“ posteskla si Jana a zbytek horkého víkendu strávila ve stínu.

NIKOL ŠVANTNEROVÁ (25)
KOUPAČKA V LOMU
Místo do bazénu vyrazila Česká Miss 2015 do lomu. „Tady to mám nejraději, a navíc sem můžu i se svým pejskem, což pejskaři ví, že nějaké takové místo někdy najít je docela zázrak,“ řekla modelka.

Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.