Borhyová, Verešová a spol.: Ohromují svět sexy křivkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová, Verešová a spol.: Ohromují svět sexy křivkami!

Lucie Borhyová,Andrea Verešová
Lucie Borhyová,Andrea Verešová (Foto Instagram.com)

To, že jsou Česky a Slovenky jedny z nejkrásnějších žen na světě, potvrzují Lucie Borhyová (40), Andrea Verešová (38) a spol. pokaždé, když se u moře svléknou do plavek. A to k tomu nepotřebují ani make-up.

Pistáciový zadek
Lucie Borhyová (40)
Moderátorka nováckých Televizních novin odletěla na dovolenou k moři se čtyřletou dcerou Lindou, devítiletým synem Lucasem a zřejmě i partnerem Michalem Smečkou (29). Místo, kde se předváděla v plavkách, ale tají.


Mikro bikiny
Andrea Verešová (38)
Jen co modelka dořádila na festivalu v Karlových Varech, zmizela do Chorvatska. Tam se svému manželovi Danielu Volopichovi (54) nakrucuje v bikinách, ať už v bazénu, nebo u moře. Menší plavky už mít nemohla.

Luxus na jachtě
Zorka Hejdová (31)
S manželem Mírou Hejdou (34) vyrazila moderátorka Snídaně s Novou za romantikou do Chorvatska. Bronz na rozdíl od ostatních slavných krásek chytá na luxusní jachtě. A jak jinak než se šampaňským!

Mořská víla
Veronika Kopřivová (27)
Přítelkyně Jaromíra Jágra (46) našla druhý domov za velkou louží, kde s hokejovým bohem žili před přestěhováním do Česka. Na rozdíl od něho ale Veronika nedokáže krásné pláže opustit.

Romantická exotika
Veronika Kašáková (28)
Zatím nejdál vycestovala »misska z děcáku«. V současné době si užívá exotiky až na Filipínách. Aby toho nebylo málo, každý den provokuje exotickými momentkami na sociální síti.

Na video s Lucií Borhyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
12. 7. 2018 • 05:55

Aháci ... vy zase perlíte! Světu jsou křivky těchto "dámiček" úplně ukradené!!!!! Svět ohromují naprosto jiné věci, jako třeba záchrana dětí v Thajsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.