Helena Zeťová 8 měsíců po rozchodu: Balí motorkáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová 8 měsíců po rozchodu: Balí motorkáře!

Zpěvačku vždy přitahovaly silné stroje.
Zpěvačku vždy přitahovaly silné stroje. (Foto pro Aha! – Hard Rock Café)

Motorkářka každým coulem! I to je zpěvačka Helena Zeťová (37), která se po rozchodu s řeckým přítelem na veřejnosti moc neukazuje. Výjimku udělala kvůli silným strojům a vyrazila na pražské Výstaviště!

„K motorkám mě přivedla hlavně puberta a rodiče. Vyrůstala jsem v tomhle prostředí, takže to bylo naprosto přirozené. Dokonce proběhla i rocková láska. Dodneška mám mezi motorkáři spoustu přátel. Zrovna dneska jsem tady po spoustě letech potkala chlapce z Hells Angels a bylo moc fajn je vidět,“ svěřila Helena důvod, proč vyrazila mezi drsné chlápky. Je totiž momentálně opět nezadaná.

„Rozešli jsme se v listopadu. Teď nikoho nehledám, spíš si radši sem tam zajdu pokecat na pivko s kámoši. Po rozchodu se do ničeho rychle nehrnu. Já teďka zkrátka žiju se svým psem,“ svěřila Zeťová, která má v plánu trávit dovolenou na Slovensku. K moři ji to netáhne.

Helena Zeťová vydala po osmi letech nový videoklip! Podívejte se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.