Přiznání Arichtevy: Proč odkládá těhotenství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Arichtevy: Proč odkládá těhotenství?

Veronika Arichteva promluvila o těhotenství.
Veronika Arichteva promluvila o těhotenství. (Foto Aha! – Dana Kolářová, facebook.com)

Za režiséra Bisera Arichteva (41) je Veronika Arichteva (32) provdaná už pět let. Společně už natáčí úspěšné seriály Vyprávěj a První republika, ale na rodinné plány jim nezbývá čas.

„Je pravda, že si s manželem každý rok říkáme, tak už ten další rok se pokusíme o miminko, ale vždy ten každý rok do toho přijde nějaký hezký a zajímavý projekt, jako třeba teď První republika nebo nově StarDance.

A mě to přijde hrozná škoda, že když se nám v tom životě pracovním dějí takové krásné věci, tak tu šanci nevyužít, a nechce se mi to odsouvat kvůli těhotenství,“ přiznala Aha! herečka, která má za sebou natáčení třetí série První republiky, v němž hraje postavu Magdalény a od léta už začíná chodit na tréninky StarDance, kde si ji vezme do parády tanečník Michal Necpál (31).

„Ale samozřejmě nejsem úplně hloupá a vím, že ten čas běží, a nechtěla bych to zanedbat nebo nechat dojít tak daleko, že by to pak třeba nešlo. Nebo aby to pak byl běh na dlouhou trať. Tak uvidíme, určitě si chci někdy říct stop – a teď se budu snažit být máma,“ svěřila se herečka se svými obavami.

Jen co dotočili trojku, chystá se čtvrtá řada!

Poslední klapka třetí řady První republiky padla teprve v sobotu, ale scenáristé s režisérem už chystají další! A to ještě nemají předchozí sérii ani sestříhanou. Na obrazovkách České televize se má objevit už začátkem září. „Před prvním dílem jsme připravili ještě takový nultý díl, kde bude sestřih těch nejdůležitějších věcí z první a druhé série, aby si to diváci připomněli,“ řekl Aha! Biser.

„Doufám, že čtvrtá řada diváky čeká, protože věci, o kterých se teď bavím, je něco, co u nás diváci v »dobovce« ještě neviděli,“ prozradil režisér s tím, že ani on sám ještě neví, zda by celý seriál měl končit rokem 1938, kdy Československo začali okupovat Němci a období první republiky tak skončilo.

 Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.