2260 lidí se chvělo kvůli Robbinsovi: V letním kině uvedl Shawshank... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

2260 lidí se chvělo kvůli Robbinsovi: V letním kině uvedl Shawshank...

Tim Robbins v Letním kině uvedl svůj film Vykoupení z věznice Shawshank
Tim Robbins v Letním kině uvedl svůj film Vykoupení z věznice Shawshank (Blesk:JAN TUMA)

Teploty okolo 10 °C neodradily 2260 lidí. Ti »klepali kosu« v letním kině, jen aby viděli jeden z nejlepších filmů v historii Vykoupení z věznice Shawshank a hlavně jeho hvězdu Tima Robbinse (59).

Hollywoodský herec se objevil na pódiu krátce po půl jedenácté a sklidil obrovský potlesk. Robbins před začátkem promítání řekl, že se lidé občas ptají, proč je tento film tak působivý. „Myslím, že je to tím, že hodně lidí žije život, ve které se poddávají tomu, že mají špatný vztah, špatnou práci. Ale každý máme uvnitř jakéhosi ducha, který touží po svobodě a který chce překonat situaci, do které se dostal a který chce život, který je oslavou svobody,“ řekl Robbins. Jeho proslov mu ale zaručil ještě větší aplaus.

„Zajímavé je, že tenhle film má rád celý svět. Moc se líbí například v Číně. Ovlivnil mnoho lidí – zřejmě proto, že je to příběh o svobodě a o tom, co znamená být svobodný. I vy sami jste žili v zemi nesvobody, tak víte, jaké to je,“ pronesl. Diváky v kině nejen dojal, ale přiměl při potlesku i stát.

Tim Robbins uvedl Shawshank v letním kině: Nenechte se utlačovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.