Seriál Modrý kód: Brutální role s rozpáraným břichem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriál Modrý kód: Brutální role s rozpáraným břichem

Hodinová právě maskérů působila hodně reálně.
Hodinová právě maskérů působila hodně reálně. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Facebook.com)

Prasklou jizvou přes celé břicho šokoval Čestmír Řanda mladší (59). Jakmile herec zveřejnil fotky děsivě působícího zranění, strhla se na sociální síti lavina zděšení a otázek.

„Jsem v pořádku, prasklá jizva na břiše byla jen dílem maskérů pro seriál Modrý kód,“ prozradil deníku Aha! syn bohatého Čechoameričana z právě reprízovaných Chalupářů. „Když jsem dal fotky z natáčení na Facebook, dost lidí jsem tím vyděsil, protože málokdo si přečetl komentář. Sám musím uznat, že to vypadalo dost děsivě,“ přiznal Čestmír s tím, že nejhorší na všem bylo, že mu kvůli tomu oholili chlupy na břiše.


„Ze Švédska jsem si odskočil do Česka, protože jsem tu stříhal dokument o majácích, který tam natáčím a jehož jsem producentem. Zároveň jsem si zahrál roličku v seriálu,“ dodal Řanda. Nyní je už zpátky ve Skandinávii a připravuje se na další roli. „Budu tam hrát v akčním filmu a už se na to moc těším, protože by mělo jít o velký projekt,“ prozradil herec, který se také věnuje divadlu jako scénograf.



Přečtěte si
travina
26. 6. 2018 • 08:19

Jo, jizvu udělali maskéři dobře. Bohužel ta skutečná na jeho mozku se ale spravit nedá. Nejdříve deptal svoji první ženu, neplatil alimenty na syna, podala na něho spoustu trestných oznámení. Pak stejným způsobem deptal známou TV rosničku a moderátorku a hlavně podvedl svého společníka s kterým podnikal. Seděl za dluhy i ve vězení. Je to hajzl a jeho otec, známý a slušný člověk , herec Č.Řanda st. se musí v hrobě obracet

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.