Veronika Žilková v novém seriálu Kameňák: Stará panna a tři její muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Žilková v novém seriálu Kameňák: Stará panna a tři její muži!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Blesk - Jakub Poláček)

To bylo shledání! Veronika Žilková (56) zjistila hned při první klapce nového seriálu TV Nova Kameňák, že se na place bude setkávat se spoustou milých kolegů – a navíc: tři z nich jí už v minulosti hráli manžely!

Paradoxně před kamerou ale zůstane Žilková zatím bez chlapa. Třeba se tvůrci nad ní ještě smilují. „V Kameňáku hraju starou pannu, učitelku Vlastu, takže žádný manžel,“ prozradila se smíchem Veronika, která je v reálu vdaná za dosluhujícího ministra zahraničí Martina Stropnického (61). Role Vlasty původně ve filmových Kameňácích patřila Daně Morávkové (46), která je ale momentálně plně vytížená.


Manžel č. 1
Václav Vydra (62)
V seriálu Šípková Růženka představoval inženýra Šípka, který právě udělá z Růženky Sádlové Šípkovou. Kromě toho, že byl manželem Žilkové, si zahrál vyhozeného ředitele, který hledá útěchu v alkoholu. To bylo zdrojem mnoha zábavných scének. „S Veronikou se vždycky rád potkám,“ přiznal Vašek.

Manžel č. 2
Oldřich Navrátil (65)
Emil Nádeníček z filmových Básníků si zahrál manžela Veroniky v televizním seriálu To jsem z toho jelen. Ale scenáristé mu dopřáli po boku temperamentní herečky jen několik scén. Před kamerou se rozvedli a Žilková se vdala podruhé – za Boba Klepla (60). „Na natáčení s Veronikou se vždycky těším, je to milá holka,“ řekl Aha! Navrátil.

Manžel č. 3
Pavel Kikinčuk (58)
Šimon Plánička z filmu Slunce, seno, jahody se s Veronikou sešel u stolu i lože v Troškových Babovřeskách. „A představte si, že mi taky hrál tatínka! Ale to bylo v roce 2008 v pražském Činoherním klubu v představení Deskový statek,“ prozradila herečka.

Veronika Žilková o Dolinové: Míša mě 10 let živila! A teď máme další kšeft!

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.