Sára Saudková (51) se znovu svlékla: Prsa už ale skrývá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sára Saudková (51) se znovu svlékla: Prsa už ale skrývá!

Sára necítí žádný stud.
Sára necítí žádný stud. (Foto Art for Life, Instagram.com)

Svoje modely často nutí shodit svršky. S nahotou ale Sára Saudková (51) nemá rozhodně problém ani sama. Před čtyřmi lety odhalila v plné kráse ňadra a teď pro změnu vystrčila do objektivu zadeček!

I po padesátce zahodila plavky u rybníka a vplula do studené vody v rouše Evině. „Noční plavání,“ připsala fotografka ke svému aktu provokativní komentář. Křivky by čtyřnásobné matce mohly závidět i o generaci mladší ženy.

S kůží na trh šla expartnerka fotografa Jana Saudka (83) už před čtyřmi roky, kdy se svlékla do benefičního kalendáře na podporu prevence AIDS. Tehdy se na černobílé kolorované fotce nechala stylizovat do Evy z ráje – klín jí kryla velká mašle, v ruce třímala zelené jablko. „Nebylo těžké ji svléknout, v naší rodině problém s nahotou nemáme,“ prozradila Aha! fotografka Ida Saudková (51), která byla první manželkou Janova syna Samuela Saudka (55).

Sára Saudková: Na pohřbu Káji jsme se s Janem políbili! A píšu o něm knihu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.