Jiří Bartoška: Pro cenu si přijel vozem Rolls-Royce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Bartoška: Pro cenu si přijel vozem Rolls-Royce!

Z ocenění měl šéf karlovarského filmového festivalu radost.
Z ocenění měl šéf karlovarského filmového festivalu radost. (Foto Aha! – David Kundrát)

Ve Španělském sále Pražského hradu opět rozdávalo své ceny sdružení Czech Top 100! Největším borcem Česka se po loni oceněných Karlu Gottovi (78) a Ivaně Trump (69) stal Jiří Bartoška (71).

Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary si pro prestižní cenu, kterou obdrželi také tenistka Petra Kvitová (28) nebo architektka Eva Jiřičná (79), přijel na Pražský hrad vozem Rolls-Royce od pořadatelů prestižní akce.


Ocenění si váží
„Jsem poctěn a velmi si toho vážím, že si mé práce sdružení Czech Top 100 všimlo! A teď už musím na schůzky k finišujícím přípravám karlovarského festivalu, kde toto ocenění se svými spolupracovníky oslavím,“ řekl deníku Aha! Bartoška, který je zvyklý ceny spíše rozdávat než přijímat.

Spojení s Mistrem
Bartošku a loni oceněného Gotta spojuje i rolls-royce. I Slavík totiž tímto typem automobilu občas jezdí na prestižní akce. V roce 2015 si např. vozem britské společnosti přijel pro svého čtyřicátého Zlatého slavíka. Tehdy už bojoval s rakovinou mízních uzlin.

Co je Czech Top 100
Hlavní činností společnosti je na základě vybraných ukazatelů a objektivních měřítek vytvářet a vyhlašovat žebříčky, které poskytují věrohodné informace o vývoji české ekonomiky. Společnost také významné osobnosti oceňuje jako své ambasadory.

Jiří Bartoška: Vary uctí zesnulého Miloše Formana (†86)!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.