Jágr podtrhl v Las Vegas mizernou sezonu: Prohrál i jako fanda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr podtrhl v Las Vegas mizernou sezonu: Prohrál i jako fanda!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Michal Beránek / Sport, Instagram.com)

Zase prohrál... Tahle sezona je pro Jaromíra Jágra (46) snad zakletá. Stíhala ho jedna pohroma za druhou, a když na její závěr vyrazil do Las Vegas fandit domácím Knights ve finále Stanley Cupu, prožil další zklamání!

Trápila ho zranění, nešlo mu to hokejově, angažmá v Calgary ukončil předčasně. Své Kladno pak nedokázal dostat do extraligy i proto, že jej na ledě drsně odrovnali. A teď v Las Vegas to nebylo jiné!


S přítelkyní Veronikou seděli ve čtvrté řadě a bouřlivě slavili góly domácích v pátém finále Stanley Cupu. „Jóóó! Jedeme Vegas!“ řval s davem i »Džegr«, přestože ve Washingtonu kdysi hrával. Jenže klub neopustil zrovna v dobrém, a tak jeho srdce patřilo domácím. „Vegas je skvělé město, a teď je to i hokejové město,“ povídal. Ve městě hříchu pravidelně tráví poslední léta dovču – zrelaxuje, trošku si zašpásuje v kasinu, zlehka potrénuje. Navíc klub se jmenuje Knights, což je ekvivalent jeho kladenských Rytířů.

Jenže ani jeho přítomnost nepomohla, hostující Capitals učinili poslední krok k zisku posvátného grálu a Jágr musel sledovat emotivní oslavy ruské superstar Ovečkina. Ten ve své 13. sezoně v NHL konečně zvedl nad hlavu vytouženou trofej.

„Nevím, co to pro něj znamená, pravděpodobně z něj spadne tlak. Není snadné vyhrát Stanley Cup, on si to zaslouží. Sledoval jsem poslední tři zápasy a hrál určitě nejlépe za posledních deset let,“ poklonil se Ovečkinovi.
Tak mu ta prokletá sezona definitivně skončila a může vyhlížet novou. Má jistotu, že horší už být nemůže...



Slavili tři, patří jen dvěma...
Máme ho, je náš! V dresu vítězů juchali i tři čeští hokejisté. Jenže zatímco Michal Kempný (27) je klíčovým obráncem a Jakub Vrána (22) dokonce gólem otevřel rozhodující duel, bek Jakub Jeřábek (27) byl jen náhradníkem. A přestože se s trofejí fotil také, kvůli nedostatečnému počtu odehraných zápasů není oficiálním vítězem Stanley Cupu...

Stanley Cup: Finále
Vegas – Washington 3:4 (Vrána, WAS, 1+0; konečný stav série: 1:4).

Čeští vítězové Stanley Cupu
(v posledních 10 letech)
2008    Hašek, Hudler (Detroit)
2009    P. Sýkora (Pittsburgh)
2011    Krejčí, T. Kaberle (Boston)
2013    Rozsíval, Michael Frolík (Chicago)
2015    Rozsíval (Chicago)
2018    Kempný, Vrána (Washington)


Ovečkin: Koupel v šampáňu
 Zleje se jako mužik? Bezpochyby, oslavy v podání Rusa Ovečkina budou divoké a dlouhé. Pro začátek ale spoluhráči zlili jeho. Šťastný Saša se válel na podlaze a oni jej hromadně kropili šampaňským. „Je to jako sen. Tvrdě jsme celá ta léta dřeli,“ povídal dojatě. Kromě Stanley Cupu si odnesl i Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče play off. „Není to o mně. Celý tým se o to zasloužil. Mám štěstí, že jsem byl takto odměněn,“ juchal ruský velikán. Je jasné, že v létě dotáhne hokejový grál do Kremlu za kámošem Vladimirem...

 

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
14. 6. 2018 • 10:46

Jděte už s Jardou do pr...

IngKecner
9. 6. 2018 • 20:05

Normální člověk chcee hlavně vidět kvalitní hru , to je podstata sportu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.