Exkluzivní momentky z ORDINACE: Samé srandičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní momentky z ORDINACE: Samé srandičky!

Odbouraná Badinková
Odbouraná Badinková (Foto TV Nova, Instagram)

Před kamerou drama, nemoci, hádky, umírání. A mimo záběry? To jsou hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 samé srandičky! Největším bavičem o pauzách mezi natáčením je bezkonkurenčně představitel Čestmíra Mázla Petr Rychlý (52). A největším postrachem všech dam zase Martin Zounar (51). Jeho ruce jsou totiž všude!

Osahávač Zounar

Představitel doktora Boba Švarce Martin Zounar (51) je stoprocentní horňák. Na vlastní kůži, nebo spíše prsa, se o tom přesvědčila jeho seriálová manželka Martina Randová(46) alias bláznivá Heluš. A  oplácí mu stejnou mincí...

Odbouraná Badinková

Podle scénáře se doktorka Alena Rytířová v podání Michaely Badínkové (39) příliš neusmívá. Jakmile se ale z režisérových úst ozve STOP, je samý smích. Vtípkům Petra Rychlého nemůže odolat.

Lechtivý Benoni

Svléknout se před kamerou do půli těla nedělá představiteli záchranáře Marka Štěpánu Benoni (33) žádný problém. Když ale na něj někdo začne sahat, směje se jako šílený, protože je lechtivý.

Souboj Čenského

Jan Čenský (57) taky není žádný suchar. Během pauzy je představitel primáře Davida Suchého schopen rozehrát neskutečné herecké etudy. Naposledy si střihl souboj s Radimem Fialou.

Knihomolka Cibulková

V posledních dílech zažili diváci v případě smrti doktorky Aleny Hanákové, kterou hrála Klára Cibulková (42), jen smutek a slzy. Během posledních scén ale herečka všechny své kolegy bavila.

Etzler krade boty

Ani Miroslav Etzler (53) neboli MUDr. Karel Rytíř se během přestávek neučí scénář. Mezi kolegy je vyhlášený tím, že rád dělá nejrůznější naschvály. Naposledy někomu sebral botu!

Šílený Fiala

Radim Fiala (47) jako doktor Hanák před kamerou sice přišel o milovanou ženu, ale smutný z toho na place určitě není. Koho bude škádlit po odchodu Cibulkové, ovšem televize Nova zatím tají.

Skladná Ha Thanh

Exotická sestřička Thien, kterou hraje Ha Thanh Špetlíková (28), je nejen usměvavá, ale i skladná. Drobná herečka by mohla s číslem s názvem Zavřená v kartotéce vystupovat i v cirkuse.

Selka Kerestešová a spol.

Andrea Kerestešová (33) alias MUDr. Marika Lukáčová neodolala návštěvě rekvizitárny a s kolegy se vyzbrojili jako sedláci u Chlumce. Památkou všem je dodnes fotka na sociální síti.

Rohatý Stránský

Martin Stránský (48) coby doktor Ota Kovář se umí zatvářit tak, že z něj jde přímo pekelný strach. A to mu také jeho kolegové dali najevo. Ve skutečnosti má prý ale andělsky mírnou povahu.

Mistr rychlých grimas

Kdo zná z natáčení Petra Rychlého (52), musí litovat, že mu scenáristé nedávají prostor, aby bavil i před kamerou. Jeho fórky a grimasy mimo záběry totiž spolehlivě odbourají úplně každého.

 Ordinace se loučí s největší hrdinkou seriálu. Andrea Hanáková umírá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.