Úžasné fotky Issové a spol.: Krásy podmořské říše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Úžasné fotky Issové a spol.: Krásy podmořské říše!

Issová měla při focení výhodu i díky tomu, že si před lety udělala v Thajsku kurz potápění.
Issová měla při focení výhodu i díky tomu, že si před lety udělala v Thajsku kurz potápění. (Foto pro Aha! – Lucie Drlíková)

Neopakovatelná role spojená s neuvěřitelným zážitkem. Tak vzpomíná na královnu Doris Klára Issová (39) se zatajeným dechem. Aby se v ni proměnila, hodinu se potápěla a
trpěla zimou i nedostatkem kyslíku.

Za všechno může připravovaná speciální kniha Galaterie o mořských bytostech. „Minimálně hodinu v kuse jsem byla v bazénu, kde se fotilo, a pod vodou jsem musela mít otevřené oči pusu,“ zavzpomínala na focení v přítomnosti potápěčů, kteří byli na místě jako záchranáři. „Pod hladinou se dalo vydržet zhruba dvacet vteřin, během kterých jsem pózovala, a pak jsem se musela pokaždé vynořit a nadechnout,“ přiznala herečka, pro kterou byla role královny podmořské říše nezapomenutelná.

„Cítím se šťastná i trochu zmrzlá, je to náročný, je to zajímavý. Je to takový nepopsatelný. Je to krásný, ale už cítím, že zima se dostává do těla,“ co skončila těla, přiznala po tom, a s focením.

 Klára Issová: Během natáčení přestane existovat partnerský život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.