Český Belmondo Martin Kraus vyšoupl Kečupáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Český Belmondo Martin Kraus vyšoupl Kečupáka!

Martin Kraus (vlevo) má už teď z role prince pěknou trému.
Martin Kraus (vlevo) má už teď z role prince pěknou trému. (Aha! – Martin Pekárek, TV Prima, herminas.cz)

Syn nepůjde ve šlépějích Pavla Trávníčka (67). I když si představitel prince z legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku přál, aby jeho roli v připravované stejnojmenné show dostal Pavel Dytrt (26), který se proslavil v reklamě na kečup, všechno je jinak. Kšeft získal Martin Kraus (35), kterému se přezdívá český Belmondo.

„Jako Popelka by se mi líbila Natálka Grossová. Ona i můj syn Pavel jsou velmi talentovaní a myslím, že by jim to spolu moc slušelo,“ svěřil Aha! na začátku března Trávníček. Ale producenti měli jiný názor a do role prince obsadili Martina Krause. Ale jasným favoritem rozhodně nebyl. „Moc jsem se jim nelíbil, ale jako jedinej jsem zvládl jízdu na koni, tak mě vzali,“ prozradil Kraus.


A bojí se srovnávání s Pavlem Trávníčkem? „Jako princ budu pro Pavla Trávníčka takový zajíček. Snad bude spokojený s mým výkonem a třeba bude mojí oporou a bude mi pomáhat,“ doufá Kraus, který je zatím třetím odtajněným hercem v připravované rodinné show. Role krále se ujme Trávníček, nevlastní sestru Doru ztvární muzikálová herečka Anna Slováčková (22) a alternovat se bude s herečkou Monikou Timkovou (27).
Premiéra je v Kongrosovém centru Praha naplánovaná na 12. října.

Dvojitá radost
Kraus dostal ale před třemi týdny ještě jednu dobrou zprávu. Narodila se mu dcera Anička, a tak se stal dvojnásobným otcem, protože prvorozený syn Filip bude mít už 4 roky.

Český Belmondo Martin Kraus máj nesnáší!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.