Kdepak krajka nebo tanga: J-Lo nosí stahovací bombarďáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdepak krajka nebo tanga: J-Lo nosí stahovací bombarďáky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jennifer Lopez (48) je za všech okolností vždy vystylovaná k dokonalosti a je považovaná až za nadpozemskou módní ikonu. V talkshow slavné moderátorky Ellen De Generes (60) ale nerozvážně přikývla, že zatančí a... Neštěstí bylo na světě!

Zpěvačka a herečka si zřejmě neuvědomila, jak vysoko má vpředu vystřižené šaty a na pobavené diváky vykoukly její stahovací bombarďáky tělové barvy. „Ale ne, moje nohavičky!“ vykřikla J-Lo, když si uvědomila, že má tvarovací »elasťáky« až do půlky stehen.
A miliony pánů, kteří by pod lehkými šaty latino-krásky čekali spíš sexy krajku nebo titěrná tanga, rázem přišli o iluze...


Nápad za miliardy
Na výrobu tvarovacího spodního prádla pro ženy i muže se specializuje zejména značka Spanx. Její výrobky má v oblibě řada hollywoodských celebrit v čele s moderátorkou Oprah Winfrey. Ročně se těchto stahovacích bombarďáků prodá přes 5 milionů kusů. Revoluční nápad udělal ze Sary Blakely, která předtím pracovala jako podomní prodejkyně faxů, miliardářku.

Na video s Jennifer Lopez  se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stooslu
4. 5. 2018 • 20:35

Zase hrubka miliony přišly a ne přišli. Proboha, naučte se to, není to žádná věda. Pak se divíte, že Zeman řekne, že novináři jsou pitomci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.