Boudové šperky za miliony! Kde na to vzala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boudové šperky za miliony! Kde na to vzala?

Před časem na křtu DVD k úspěšné komedii Líbáš jako bůh, byla paní Nela štíhlejší. Mini sukně hladkého pouzdra šatů decentně splývá s barvou punčocháčů, jež měly být matné. Semišové kozačky na podpatku hezky vykreslují lýtko. Volný, sytě růžový svršek sice outfit oživuje, ale stylem se s ním poněkud míjí. Sukně je hodná slečny a kabátek šatníku maminky.
Před časem na křtu DVD k úspěšné komedii Líbáš jako bůh, byla paní Nela štíhlejší. Mini sukně hladkého pouzdra šatů decentně splývá s barvou punčocháčů, jež měly být matné. Semišové kozačky na podpatku hezky vykreslují lýtko. Volný, sytě růžový svršek sice outfit oživuje, ale stylem se s ním poněkud míjí. Sukně je hodná slečny a kabátek šatníku maminky. (Profimedia)

Velmi netradiční focení zažila herečka Nela Boudová (50). Kvůli reklamní kampani měla na rukou velmi drahé šperky.

 „Jsou to prstýnky za šest mega,“ napsala k fotografii Lenky Hatašové na sociální síti Nela. „Nemůžu zatím více prozradit, ale ty šperky nejsou moje. Kde bych na ně vzala?“ smála se hvězda nového seriálu Kadeřnictví, která si doteď na luxusní věci nikdy nepotrpěla.

Nela Boudová a Tereza Kostková jsou kolegyně, které se postupně stávají kamarádkami:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.