Osmany Laffita trpěl v nové pohádce: Ušil si na sebe past! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osmany Laffita trpěl v nové pohádce: Ušil si na sebe past!

Nakonec si vyprosil o číslo menší dámské botky.
Nakonec si vyprosil o číslo menší dámské botky. (Foto Aha! – Mária Rušinová)

Na nohách piškoty jako pro baletku, na hlavě paruka à la francouzský král Ludvík XIV. Na zkoušce kostýmů do nové filmové pohádky si Osmany Laffita (52) prošel módním očistcem. Tuhle past si na sebe ale ušil sám! Největší starost měl, aby mu ladily boty.

Do šatny plné švadlenek se přihnal jako velká voda ve výborné náladě. Nejspíš si myslel, že se tu mezi špendlíky a látkami bude cítit jako ryba ve vodě. Tentokrát byl známý návrhář ale v úplně jiné roli – sám se musel převléknout do pompézního kostýmu a svoje nalepovací tupé vyměnit za těžkou paruku jako od francouzského dvora. Kostým komorníka si módní guru kubánského původu do pohádky Když draka bolí hlava, která bude mít premiéru letos v říjnu, navrhl sám.

Smích ho ale přešel, když se do něj oblékl. Na nohy totiž vyfasoval bílé punčošky a pantofle, aby je běháním po místnosti nezašpinil. Tahle kombinace se mu ale vůbec nelíbila. „Tohle nejde! Vypadá to jako ponožky v sandálech,“ zhrozil se a pohotově si od maskérky vypůjčil černé balerínky! Naneštěstí byly o číslo menší... Jako profík se s tím ale popral a bolest z otlačených nohou na sobě nedal znát. 

Brožová se vyprsila

Zato Kateřina Brožová (50) byla s kostýmem spokojená. A není divu! Róba pro královnu jí moc slušela a navíc z ní decentně vykukovaly i hereččiny vnady. „Na roli jsem kývla s chutí, která z žen by nechtěla být alespoň na chvilku královnou,“ svěřila Aha! herečka.

Zarostlý Šimůnek

V dobrém rozmaru byl také Miroslav Šimůnek (40). Sice už odrostl kabátcům pro prince, ale i v královských galoších by nějakou tu princeznu uhnal. Moderátor v hustém plnovousu navíc zmužněl a porost na tváři mu slušel.

 Osmany Lafita:  Český muž potřebuje, aby ho žena naučila, jak o sebe dbát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
12. 4. 2018 • 07:51

Autor v životě neviděl žádný portrét Ludvíka XIV. Stejně jako Osmany.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.