Chtěla ji obrat o 50 tisíc: Válka Petry Janů a manažerky pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chtěla ji obrat o 50 tisíc: Válka Petry Janů a manažerky pokračuje!

Válka mezi zpěvačkou Petrou Janů a její ex manažerkou Michaelou Kocourkovou stále pokračuje.
Válka mezi zpěvačkou Petrou Janů a její ex manažerkou Michaelou Kocourkovou stále pokračuje. (Foto: Michal Protivanský, Mária Rušinová)

Odchod ze zaměstnání spoustu lidí špatně nese, o to hůře, pokud jde o vyhazov. Poté, co dostala manažerka zpěvačky Petry Janů (65) padáka, nastaly pro zpěvačku krušné časy.

Zpěvačky bývalá manažerka Michael Kocourková, jež Janů zastupovala, tvrdí, že pracovní rozchod proběhl hladce, po vzájemné dohodě, a že se mezi nimi nic vážného nestalo, realita je prý bohužel jiná. Rozchod doprovázely pomluvy, výčitky a urážky.

„Náš rozchod neprobíhal zrovna klidně a ano, dostala jsem i jisté esemesky, kterým jsem se musela smát,“ řekla zpěvačka magazinu Sedmička. Kocourková dokonce začala požadovat po zpěvačce peníze za její fotografie, které má na svých webových stránkách. „Je to naprosto logické. Moje agentura za ně dala 70 tisíc korun, a tak mě pořádně naštvalo, když je začal používat Petřin nový management, který za ně nedal ani korunu,“ vysvětlila Blesku Kocourková. Přesto, že bývalá manažerka požadovala po zpěvačce za fotografie 70 tisíc korun, samotná fotografka potvrdila, že cena je obvykle mnohem menší, zpravidla si účtuje kolem 20 tisíc. „Fotografka Lenka Hatašová udělala nádherné fotografie za zcela standardní cenu, jenže pro agenturu slečny Kocourkové byly prý o padesát tisíc dražší, tedy alespoň o tuto částku navíc za ně chtěla slečna Kocourková zaplatit,“ řekla Janů magazinu Sedmička. Nejasností ohledně jednání bývalé manažerky Kocourkové je prý podle zpěvačky mnohem více a dokonce si ani nerozuměla s novou kapelou. „Slečna Kocourková si bohužel nerozuměla ani s mou novou kapelou. Já jsem tu věc nechtěla řešit přes média, ale okolnosti mě donutily, že jsem zveřejnila informaci o ukončení spolupráce,“ řekla Janů s tím, že se už více o slečně Kocourkové bavit nechce.

 Na video s Petra Janů se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.