Doplatil na své choutky: Onanista rekordman před soudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Doplatil na své choutky: Onanista rekordman před soudem!

Australan Gary Chisolm
Australan Gary Chisolm (dailymail.co.uk/)

Někdo rád řídí, zahradničí nebo cestuje. Australan Gary Chisolm má velkou zálibu v sebeukájení. Na své choutky teď ve svých 45 letech doplatil a je za svoji úchylku poněkolikáté trestně stíhán.

Gary Chisolm byl minulý týden za svoje přestupky, které obtěžují i nevinné lidi na veřejnosti, potrestán. Jeho záliba v sebeukájení se mu nevyplatila a nebylo to poprvé. Australan stanul před soudem.

Díky svému nutkání onanovat přibližně desetkrát denně je Chisolm považován za tzv. světového rekordmana. "Říká, že je nesmírně dobrý při masturbaci. Dokáže to velmi rychle, " řekl jeho advokát podle serveru Daily Mail. Osudným se mu však stal den, kdy australana na jedné z nudistických pláží zaujala spící žena. V její těšné blízkosti Chisolm zahájil svou denní rutinu. Poté, co se žena probudila, nevěřila svým očím.
Australan Gary Chisolm

I přesto, že Chisolm nebyl za své choutky napomenut poprvé, po několika týdnech byl za přestupek sebeukájení na veřejnosti odsouzen na pět týdnu a dva dny. Australan nakonec ve vězení strávil pouze pět dnů. Chisolm si je svého přestupku vědom a dle svých slov 5 dní v base byl pro něj dostatečný trest, ze kterého se ponaučil

 

 

Přečtěte si
pelagie
7. 4. 2018 • 08:04

Aby mu upadl...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.