Modelka lituje sexu s Trumpem: Promiň, Melanie... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka lituje sexu s Trumpem: Promiň, Melanie...

Modelka z Playboye lituje sexu s Trumpem.
Modelka z Playboye lituje sexu s Trumpem. (Foto Profimedia.cz, ara)

Už dvacítka žen se snaží vytahovat špinavé prádlo Donalda Trumpa (71), prezident všechny skandály vyvrací. Ale jedna z jeho údajných milenek na to jde jinak – Karen McDougal (46) nedělá ublíženou, naopak to sama prezentuje jako vlastní selhání – a omlouvá se Trumpově manželce Melanii (47).

„Co říci kromě omluvy? Je mi to líto, nebyla bych ráda, kdyby se něco takového stalo mně,“ prohlásila v televizi CNN. S Trumpem se seznámila roku 2006, když uváděl svou reality show The Apprentice – a s Melanií byl ženatý asi rok. Tou dobou se také narodil jejich syn Barron (12). Karen se s ním prý poprvé vyspala v jeho bungalovu v Beverly Hills. „Po intimnostech se mi snažil zaplatit, nevěděla jsem, jak se k tomu postavit,“ vzpomíná. Cestu domů prý probrečela.

Románek podle ní trval dalších deset měsíců, chodila do jeho příbytků v New Yorku, New Jersey i Kalifornii. Bílý dům nicméně vše popírá, ani Melania Trump nereaguje.

 Vítr odhalil Trumpovu pleš



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.