Hurikán Dalibor Janda slavil 65: Dostal pořádného ptáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hurikán Dalibor Janda slavil 65: Dostal pořádného ptáka!

Dalibor Janda slavil 65!
Dalibor Janda slavil 65! (Tonda Tran)

Lucernu vyprodal za několik hodin. Dalibor Janda, který měl v pondělí narozeninový koncert a dnes skutečně slaví půlkulatiny, zvedl fanoušky ze židlí. Pořád je to Hurikán!

Nabitý sál zpíval spolu s Jandou pecky jako Oheň, voda, vítr, Kde jsi?, Žít jako kaskadér. Poslední jmenovanou si náramně užíval Jandův kamarád, kaskadér Petr Jákl st. (76). „Dalibora pořád rád poslouchám, už asi čtyřicet let,“ přiznal.

Kapela Prototyp, která Hurikána Jandu už roky doprovází, věnovala zpěvákovi metrového plameňáka na jeho vlastníma rukama pečlivě pěstěnou zahradu. Pták jako dar fanoušky rozesmál, protože o zpěvákovi se říká, že je obdařený největším mužstvím v českém showbyznysu. Jak ale sám oslavenec přiznal, největším dárkem pro něj byla roztančená Lucerna. Kdyby chtěl, vyprodal by klidně ještě další dvě!

Hruška v sektu

Nejveselejším hostem narozeninového koncertu byl král kuřecích kůžiček Láďa Hruška (40). Přišel do Lucerny již v náladě a vydatně ji přikrmoval sektem. Nepohrdl ale ani pivem. Tančil, zpíval, dováděl a s každým se přátelsky zdravil. Škoda, že na místě nevymyslel nějakou vychytávku, jak využít plastový kelímek třeba jako velikonoční ozdobu.

Na video s veselým Hruškou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.