Pomatenec, co zaútočil na Jágra: Známá firma, obtěžoval i na hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomatenec, co zaútočil na Jágra: Známá firma, obtěžoval i na hotelu!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Profimedia.cz)

Nejdřív se mu smáli, když ale vytáhl nůž, legrace skončila! Pomatený fanoušek narušil trénink hokejistů Kladna. Ohrožoval i Jaromíra Jágra (46), zpacifikovat ho musela až policie!

Proplešatělý muž s hokejkou, bruslemi a v dresu národního týmu s jmenovkou Charlie se nejprve usadil za střídačkami. Pak vjel dokonce na led. „Tam se střetnul s Jágrem. Tím nemyslím, že by došlo k fyzickému střetu, ale potkali se. Do poslední chvíle jsme to s hráči brali s humorem, Jarda taky. Přestalo to být vtipné, když vytáhl nůž. V tu chvíli jsme zavolali polici,“ popsal pro Sport.cz mluvčí klubu Vít Heral.


Muž zastrašoval také středoškoláky a jejich profesorku, kteří byli na tréninku na exkurzi. Podle webu Vaše Kladno přítomným vyhrožoval, že je nožem přeřízne. Hráče, kteří odjeli na střídačku, vyzýval vztyčenou pěstí k boxerskému souboji. „Ale neměl vůbec šanci se k Jardovi na lavičku dostat. Šlo o středoškoláky ze čtvrtého ročníku, tedy prakticky dospělé lidi, kteří ho obestoupili a vypadalo to, jak kdyby ho bránili,“ řekl Heral.Než podivína na ledě odchytla hlídka přivolaných městských strážníků, stahoval si kalhoty, ukazoval holý zadek a stihl se také na stadionu vymočit do koše.

Obtěžoval i na hotelu
Blázen »Charlie« je podle všeho stará známá firma. „Toho pána znají i v jiných klubech, je to taková v uvozovkách celebrita. Říká si Charlie, má to být Karel Bláha. Měli by ho znát i na Spartě,“ říká kladenský mluvčí Heral.
Ani kladenští hokejisté, kteří v play off 1. ligy usilují o postup do extraligové baráže (vedou nad Českými Budějovicemi 2:0 na zápasy) se s ním nesetkali poprvé. „Za námi jel i do Budějovic, objevil se zničehonic na hotelu. Bylo to nepříjemné,“ přiznal Heral.

Hokejové Kladno otevřelo Síň slávy. Jágr slavnostně přestřihl pásku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.