Petr Rychlý vs. Miroslav Etzler: Rvali se o Kvitovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Rychlý vs. Miroslav Etzler: Rvali se o Kvitovou!

Na kurtu dojde k roztržce mezi Rychlým a EtzlErem.
Na kurtu dojde k roztržce mezi Rychlým a EtzlErem. (Foto TV Nova)

Jako dva kohouti na jednom smetišti jsou v seriálové Ordinaci Petr Rychlý (52) s Miroslavem Etzlerem (53). Doposud v rolích lékařů Čestmíra Mázla a Karla Rytíře usilovali o kolegyni Michaelu Badinkovou (39) alias Alenu Rytířovou, teď se ale středem jejich zájmu stala Petra Kvitová (28). Natáčení se slavnou tenistkou bylo nevyřčeným závodem o to, kdo urve její pozornost.

»Mázl trénuje s Kvitovou. Na kurt se přiřítí naštvaný Rytíř s falšovanými výsledky genetiky. V hádce strčí do Mázla.« Takovou scénu předepisoval scénář dvěma seriálovým rivalům. Etzler ale představu scénáristů znásobil, a tak se Rychlý a především hostující tenisová hvězda nestačili divit! Etzler kolegu srazil do sítě s takovou vervou, že síť nápor jeho těla neustála, Rychlého tak Kvitové naservíroval přímo k nohám. „Mirek mě nešetřil. Srazil mě na síť, povrch kurtu je jako šmirgl, takže z toho byly odřeniny a modřiny,“ přiznává Rychlý, který tak paradoxně větší nakládačku na kurtu nedostal od tenisové hvězdy, ale kolegy!

„Petra ví, jak se chovat k Mázlovi. S tou kdybych hrál tiebreak, tak mi věnuje bod a nechá mě prohrát 1:7, kdybych hrál s Mirkem, prohraju 0:7 a ještě budu mít jeho raketu v zádech,“ zlehčuje situaci Rychlý. Proč ho Etzler nešetřil? „To je přece jasné, byl to boj o pozornost Petry Kvitové,“ prozrazuje s úsměvem zdroj ze štábu. Na Kvitové bylo ale znát, že s takovou razancí Mirka Etzlera nepočítala.
I když tenhle set v zápase o pozornost Kvitové vyhrál Etzler, vítězem je jednoznačně Rychlý. Od loňské narozeninové výzvy, která odstartovala spolupráci, se z něho a Kvitové stali přátelé. „Chystám se na Roland Garros do Paříže, kde má Petra hrát. Budu jí tam fandit,“ těší se Rychlý.

Tenistka Kvitová před kamerou: Jistější než na kurtu!
Natáčení si Kvitová jaksepatří užila. „Hraju samu sebe a přijde mi to přirozené. Beru to jako zkušenost, kterou zažívám poprvé v životě,“ prozradila tenistka. „Kupodivu jsem ani nebyla nervózní. Před zápasem bývám nervózní hodně, tady jsem se spíš bála, abych to nekazila lidem okolo než sobě,“ vzpomíná Petra na natáčení Ordinace.

Nečekaný adrenalin v Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
weirdov
16. 3. 2018 • 08:10

Petra je vyborná!!! Hlavně, že už hraje tenis!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.