Pamela Anderson hájí syna, který zbil otce: Naložil tomu ochlastovi za nás všechny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pamela Anderson hájí syna, který zbil otce: Naložil tomu ochlastovi za nás všechny!

Pamela Anderson
Pamela Anderson (Reuters, AP, ČTK)

 Sotva Pamela Anderson (50) opustila své dva syny a nastěhovala se k milenci ve francouzském Marseille, vypuklo v Los Angeles peklo.

Její starší syn Brandon (21) zmlátil svého otce, rockera Tommyho Lee (55), který ho nyní za to chce žalovat. Už požádal o soudní zákaz přibližování! Matka pochopitelně svého syna na dálku brání. „Tommy je alkoholik. Katastrofa, která se vymyká kontrole. Brandon ho praštil do nosu za nás všechny, kterým kdy ublížil. Bylo to v sebeobraně, když se mu snažil pomoci. Jen Tommy se teď cítí být ublížený...“ uvedla bývalá záchranářka z Pobřežní hlídky Pamela Andersonová a dodala, že se modlí za to, aby Tommy vyhledal odbornou pomoc a začal se léčit. Podle magazínu TMZ Brandon v bitce hájil čest matky, kterou Lee neustále urážel.


Proč měl zbraně?
Jiný pohled na celou věc má pochopitelně Brittany Furlan (31), snoubenka Tommyho Lee, která byla celé rvačce svědkem. „Brandon ho praštil tak brutálně, že jsem se bála, že Tommyho zabil!“ uvedla Brandonova macecha. Policii dokonce řekla, že když začala bitka, raději zavřela dveře a utíkala volat nouzovou linku 911, protože věděla, že Brandon má ve svém pokoji i pistole!

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.