Eliška Balzerová na premiéře filmu Tátova volha: Řádila jako Carevna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eliška Balzerová na premiéře filmu Tátova volha: Řádila jako Carevna!

PRAHA-NOVÉ MĚSTO, STŘEDA 18:55 Eliška Balzerová se škrábala na vůz monstrózních rozměrů jako horolezec...
PRAHA-NOVÉ MĚSTO, STŘEDA 18:55 Eliška Balzerová se škrábala na vůz monstrózních rozměrů jako horolezec... (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, CinemArt, ara)

Nikdy nebyla večírkovou královnou. Na premiéře filmu Tátova volha se ale Eliška Balzerová (68) rozjela jako Carevna! Už na projekci herečka vlítla, jako by zrovna oslavila dvacáté narozeniny.

Místo aby u historické volhy přezdívaná Carevna jen pózovala jako její filmová dcera Tatiana Vilhelmová (39), začala na ni rovnou šplhat! Překvapený majitel ji na vzácného veterána nakonec sám pomohl. Plná dojmů Balzerová vplula i na popremiérový večírek. Tam se chopila sklenky s vínem, na rozdíl od Vilhelmové, která si překvapivě připíjela jen vodou a tulila se k Vojtovi Dykovi (32). „Drží půst,“ prozradil deníku Aha! režisér Jiří Vejdělek (45).

„Natáčeli jsme v různých koutech republiky, takže jsme třeba vstávali i v půl čtvrté ráno. Nebyla to taková selanka, jak to možná vypadá. Všichni dřeli a dávali do toho maximum,“ prohlásil režisér uznale na adresu svých hereček.

Herečky zavařily auto!
Přestože je Eliška Balzerová podle svých slov celkem obstojná řidička, při natáčení Tátovy volhy měla za volantem co dělat. „Carevna nemá posilovač řízení ani brzd a páku řazení má pod volantem. My dvě s Táňou, zhýčkané automatickými převodovkami, jsme si napovídaly, kam s tou řadicí pákou, nahoru nebo dolů, nebo od sebe k sobě,“ svěřila Eliška, která ve filmu hraje maminku Tatiany Vilhelmové. Přestože si obě herečky při jízdě neustále radily, nebylo jim to prý zpočátku nic platné. „Lovily jsme rychlosti, až majiteli Koljovi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Ale byl to náš kamarád a nikdy nám nevynadal. Při první jízdě jsme mu volhu zavařily. Do rána musel vyměnit chladič,“ prozradila Balzerová.

Rozzářená Eliška Balzerová: S manželem jim to stále jiskří, daroval jí šperky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.