Finková & Genzer šokují: POROZVODOVÝ MEJDAN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Finková & Genzer šokují: POROZVODOVÝ MEJDAN!

Rozvod mezi Finkovou a Genzerem zatím nebyl na pořadu dne.
Rozvod mezi Finkovou a Genzerem zatím nebyl na pořadu dne. (Foto Profimedia.cz, Foto Aha! – Pavel Machan, herminapress.cz)

Oficiálně jsou sice ještě stále manželé, ale zpěvačka Linda Finková (49) má již teď plány, jak rozvod s komikem Richardem Genzerem (51) oslaví.

Téměř šest let žijí každý svým životem, ale rozvedeni stále nejsou. Oba mají již nové partnery a jsou šťastni. Finková se na téma rozvod rozpovídala v pořadu Paparazzi. „Já jsem jím dosud neprošla, takže ještě nevím, jak vypadá můj rozvod. Ale říkala jsem si, že by bylo super udělat normálně mejdan, chlastačku, a oslavit to, protože my jsme s manželem v pohodě, a myslím si, že možná to pak i uděláme,“ prozradila Finková podle magaminu Sedmička.

Přesto, že jsou stále ve svazku manželském, Genzer již plánuje svatbu s jinou, před rokem totiž požádal svou partnerku Markétu o ruku. Podle slov Finkové se na rozvod zatím nenašel čas. „Řešíme jiné věci. Není to nic, co nás tlačí,“ přiznala zpěvačka magazinu Sedmička.

Ani Finková nezahálí a svůj osobní život si naplno užívá. Její nový přítel, prodejce motorek Milan Večes dokonce Genzera osobně zná. „Já jsem je seznámila, protože jsem řekla: Heleď, bude ti vychovávat děti, bude se ti o ně starat a je moc hodnej. Bylo by dobrý, kdyby ses s ním viděl nebo kdybyste si dali telefony, protože ti ty děti bude mockrát předávat,“ řekla Finková magazinu Sedmička.

Na video s Lindou Finkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.