Proč Preissová odmítá filmové nabídky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proč Preissová odmítá filmové nabídky?

Jana Preissová si postěžovala.
Jana Preissová si postěžovala. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ČT, herminapress.cz, ara)

Oslavila 70. narozeniny! A při té příležitosti si hvězda fi lmů Jak vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny Jana Preissová postěžovala na televizní a filmové režiséry.

„V tomhle věku už nejeví o člověka zájem. A když projeví zájem, tak já jsem hrozně vybíravá. Když mi někdo zavolá s nějakou nabídkou, tak obvykle řeknu ne. To je trošku můj problém. Nijak mne to ale netrápí,“ prohlásila na Frekvenci 1 Preissová, která si naposledy zahrála v roce 2014 epizodní roli v cyklu Nevinné lži. Jeden z hlavních darů k životnímu jubileu dostala od domovského Národního divadla.

„Je to role v představení Noční sezóna ve Stavovském divadle, na které bych chtěla všechny své příznivce pozvat,“ řekla manželka Viktora Preisse (70). Té k narozeninám mimo jiné přišel na neplánovanou oslavu popřát i její filmový parťák František Němec (74), s nímž zazářila právě v kultovních filmech Jak vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny.

 Viktor Preiss: S manželkou se vzájemně vyhýbáme! Řekl proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
weirdov
15. 2. 2018 • 23:38

Skoda, je to skvela herecka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.