Rosák, Lutovská a spol.: Chlubí se svými »klony«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rosák, Lutovská a spol.: Chlubí se svými »klony«!

Celebrity vytáhly dětičky
Celebrity vytáhly dětičky (Foto herminapress.cz, ara)

Zrcadlo, zrcadlo, řekni, kdo je komu nejpodobnější? Na slavnostní otevření nového zrcadlového labyrintu v Divadle kouzel Pavla Kožíška zavítal i Popelčin princ se syny či otec Fouras z Pevnosti Boyard s vnoučaty. Někteří potomci jako by byli klony svých (pra)rodičů!

Herec Pavel Trávníček (67): Blbne jako syn

Popelčin princ ve výslužbě vytáhl do společnosti nemanželského syna Pavla Dytrta (24) i manželku Moniku (32) s jejich ročním Maxíkem, který je celý po tátovi. „Mají stejné oči, to je pravda. A taky je baví stejně blbnout – na to Pavla užije! Nejraději si totiž hraje se synem,“ svěřila paní Trávníčková.

Pěvkyně Tereza Mátlová (42): Nadaná dcerka

Partnerka Františka Janečka (73), producenta nejen úspěšného muzikálu Ples upírů, prozradila, že jejich Emilly Ann (9) je umělecky nadaná, ale úplně v jiném oboru, než je zpěv. „Škola ji hodně baví a nejraději má malování, tomu by se chtěla věnovat. Tak uvidíme, po kom nakonec bude,“ svěřila Tereza.

Herec Lukáš Langmajer (37): Taťkova podoba

Farář Šoustal z Babovřesek s krásnou manželkou Lucií si vyrazili do společnosti nejen se čtyřletým Mikulášem, ale poprvé také s devítiměsíční holčičkou, jež dostala biblické jméno Magdaléna Mária. Malá princezna stejně jako její starší bráška svého tatínka rozhodně nezapřou!

Moderátorka Jana Adamcová(46): Celí rodiče

V téhle rodině je vše jasné na první pohled. Devítiletá Jasmínka je celá po mamince moderátorce a o rok starší Daník zase zdědil podobu po svém tátovi, režisérovi Jiřím Adamcovi (69). „Obě děti jsou pohybově velmi nadané, takže jsem zvědavá, jakým směrem se nakonec rozhodnout jít,“ svěřila máma Jana.

Mim Václav Upír Krejčí (62): Krásná po mamce

Jen málokoho na akci napadlo, že tato křehká blondýnka patří právě k Upírovi. Jeho mladší dcera Kristina (12), na kterou je táta náležitě pyšný, totiž zdědila krásu po mamince Zuzaně. A nikdo z přítomných by se ani nedivil, kdyby se za pár let začala živit modelingem!

Moderátorka a modelka Iveta Lutovská (34): Blonďaté lokýnky

Dlouhé blonďaté lokny, velké oči a malý nosík. Čtyřletá dcera moderátorky Televizních novin a bývalé královny krásy zdědila po mamince nejen půvab, ale také zálibu v módních trendech. „Anetka ráda nosí sukýnky a vůbec se ráda obléká sama,“ prozradila máma Iveta o dceři, která určitě jednou zkusí práci manekýnky.

Moderátor Jan Rosák (70): Děda na plný úvazek

Se svými vnoučaty, s nimiž tráví hodně času, se pochlubil také otec Fouras. Na akci vzal pětiletou vnučku Lili, kterou má od dcery Zuzany (39), a tříletého vnuka Honzíka, jež mu přivedla na svět mladší dcera Marie (34). „Trávíme spolu hodně času. Mám vnoučata rád a oni spolu také dobře vychází,“ svěřil šťastný dědeček.

Kouzelník Pavel Kožíšek (47) : Dva »malí« mágové

Ve svém divadle nepřivítal děti slavných sám. Měl po boku také své syny Lukáše (9) a Matyáše (14). Oba kluci jdou v tátových šlépějích. „Mladší se zdokonaluje v kouzlech na pravidelném táboře a starší si už vyzkoušel kouzlit v muzikálu Alenka v kraji zázraků,“ prozradil kouzelník Aha!.

 Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.