Dolph Lundgren a Jean-Claude Van Damme, hvězdy našeho DVD - Věční rivalové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dolph Lundgren a Jean-Claude Van Damme, hvězdy našeho DVD - Věční rivalové!

Švéd Dolph Lundgren poprvé výrazně zazářil v akčním filmu Univerzální voják.
Švéd Dolph Lundgren poprvé výrazně zazářil v akčním filmu Univerzální voják. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už dnes vám přinášíme ve speciální DVD edici deníku Aha! další filmový trhák s Jeanem-Claudem Van Dammem (46). Ve snímku Univerzální voják si kromě Belgičana Van Damma zahrál i Švéd Dolph Lundgren. A jejich společné dílko se stalo legendou v akčním žánru. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že oba hlavní herci byli na place jako dva kohouti na jednom smetišti!

Oba hollywoodští imigranti si totiž záviděli své úspěchy v začátcích. „Van Damme je … sakra úspěšný,“ hledal těžce slova Lundgren v jednom rozhovoru těsně po natočení Univerzálního vojáka. „Můj problém je, že jsem se stal filmovou hvězdou dřív, než jsem se stal hercem. Takže se to snažím teď dohánět,“ tvrdí Lundgren, který měl ve svých začátcích podle filmového štábu Univerzálního vojáka pocit, že je nedoceněný.

„Mít svalnaté tělo a držet v ruce samopal – to není herectví, většina lidí by to zvládla také,“ přiznává Švéd. Dolph se ale nevzdal! „Když něco chci, tak toho taky dosáhnu!“ tvrdí vypracovaný Švéd, který vyhrál mistrovství Evropy i Austrálie v karate.

Film Univerzální voják si můžete koupit na DVD v exkluzivní edici deníku Aha! už dnes a spolu s vašimi oblíbenými novinami vás bude stát pouhých 45 korun.

18.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.