Veterán Jágr si nakládá: Jardo, neuštvi se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veterán Jágr si nakládá: Jardo, neuštvi se!

Zatím toho za týden v Čechách stihnul Jágr víc než dost.
Zatím toho za týden v Čechách stihnul Jágr víc než dost. (Jaroslav Legner / Sport)

Návrat na led rozjel Jaromír Jágr (45) hodně zostra. Dva zápasy, čtyř gólové asistence, plné haly. A taky řádná porce minut. Ale pozor Jardo, aby si nepřepálil start!

Za dva zápasy za Kladno má Jágr průměr bez mála dvacet minut na ledě. Tolik měl naposledy před čtyřmi lety ještě v dresu New Jersey. „Tempo v první lize je jiné než v NHL. Dá se vydržet i bez měsíce trénování,“ říkal po prvním mači proti Benátkám nad Jizerou.

Je to jasné. Majitel klubu se snaží procpat svůj tým na co nejlepší místo v tabulce. Základní část první ligy se blíží ke konci a Kladno je v tabulce třetí za Budějovicemi a Karlovými Vary. „Je jedno s kým hrajeme. Ale je výhoda hrát play off doma,“ opakuje po každém zápase. Z kanceláře by to šlo těžko, na ledě prostě »osmašedesátka« pomůže víc. Jenže za poslední tři sezony jeho čísla v Americe rapidně klesaly. Devatenáct, sedmnáct, šestnáct a naposledy v Calgary za dvaadvacet utkání jenom třináct minut ze zápasu.

Další otázkou je, co na porci minut řekne bolavé koleno. „V Přerově to byl dobrý test. Když mohli, šli mi do těla,“ pochválil si Jágr svůj zdravotní stav. Další test pokračuje zítra, Rytíři hostí doma Litoměřice. Zůstane spasitel »Džegr« u dvaceti minut?

Doma netáhne?
Jaromíra Jágra čeká zítra první zápas na kladenském ledu po návratu z NHL proti Litoměřicím. A je vyprodáno. Co je paradoxní, na zbylé dva domácí zápasy proti Havířovu a Prostějovu zbývá v prodeji ještě 1400 vstupenek. Na venkovní zápasy Kladna v Českých Budějovicích a na Slavii už pokladníci hlásí plno.

První bod po návratu! Jágr asistoval u gólu Adama Kubíka

Video se připravuje ...




Přečtěte si
ivoadler
9. 2. 2018 • 13:37

Mně se Jágr moc líbí. Účes má jako Pirát! Třebas za ně bude kandidovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.