Nastávající tatínek Dan Hůlka: Má to za pár... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nastávající tatínek Dan Hůlka: Má to za pár...

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (Foto Blesk - Marek Pátek)

Pomalu už stříhá metr, kdy s manželkou vyrazí do porodnice! Daniel Hůlka (49) se co nevidět stane poprvé otcem. „Osmý měsíc nastal, hej, už se to blíží,“ pochlubila se Bára na Štědrý den velkým mateřským bříškem.

Měsíc už je dávno pryč, a bývalá učitelka v mateřské škole pořád nosí miminko pod srdcem. Ani jeden z nich se tím ale patrně nenechává vykolejit. „Samozřejmě Barborka i já se na Rozárku moc těšíme! A protože se tak moc těšíme, nemám ani myšlenky na to být nervózní,“ svěřil deníku Aha! muzikálový Dracula. Mateřství bude přitom velká neznámá pro oba.

Podle dostupných informací doteď žila Bára úplně jinak. „Jsem typem člověka, který je náchylný k různým závislostem. Jsem závislá na osobách, které miluju, skleničkou vína a cigaretkou nepohrdnu. Jednou z mých největších závislostí je cestování. Když delší dobu nikam nejedu, jsem nervózní a protivná. Nevyhovují mi autority, nechci se nikomu podřizovat a miluju absolutní svobodu,“ uvedla na svém blogu.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.