Skryté rozepře Bočanové: ZLOBU odhalil OMYL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skryté rozepře Bočanové: ZLOBU odhalil OMYL

Mahulena Bočanová je ve sporu s Viktorem Mrázem.
Mahulena Bočanová je ve sporu s Viktorem Mrázem. (Foto: Profimedia.cz, Jiří Hadač)

Mahulena Bočanová (50) je ve sporu bývalým partnerem Viktorem Mrázem (50). To, že jde o peníze na dceru, nepřekvapí snad nikoho. Zajímavý je ale způsob, jakým se o jejich neshodách dozvědělo celé Česko.

Dlouhé psaní plné žluči a výčitek se totiž objevilo na facebookovém profilu Mahuleny Bočanové. Jeho autorkou je zjevně stávající Mrázova manželka Petra, která oblíbené herečce spílá za její návrh na zvýšení alimentů na dceru Marinu (16).

Z dopisu, lze vyčíst, že Mahulena si přeje, aby se její dcera vídala s otcem jen jednou týdně a ještě jen u ní doma. Také výživné by mělo narůst ze současných 20 tisíc měsíčně na trojnásobek. Z dopisu, který má Blesk k dispozici je jasné, že Mrázovi a jeho partnerce se to příliš nelíbí. Podle nich herečka na postiženou dceru pobírá ještě státní příspěvek 12 tisíc korun měsíčně. Podle pisatelky je to dost peněz pro celou rodinu, natož pro dvě osoby.

O tom, že psaní se na sociální síť dostalo omylem, svědčí fakt, že herečka si svůj profil zrušila. To, že mezi bývalými partnery panují neshody, herečka potvrdila. „Spor je ve stadiu, kdy si veškerou naši korespondenci a esemesky archivuju v mobilu. Ten si ale půjčila na hraní dcera a omylem zprávy odeslala na sociální síť,“ uvedla pro Blesk Bočanová s tím, že se na dceru nemůže zlobit, protože si není vědoma toho, že omylem odkryla jejich třináctou komnatu.

Marina (16) totiž od malička trpí lehkou mozkovou dysfunkcí a je vývojově pozadu. „O to je ale upřímnější, čistá, krásná a něžná. Ona je prostě boží člověk. Toužila jsem ho potkat a on se mi narodil. Zlepšila mě o sto procent,“ dodala Bočanová.

 Mahulena Bočanová prozradila, co platí na její dceru

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.