Obermaierová alias drbna Nyklová: Zpět na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Obermaierová alias drbna Nyklová: Zpět na place!

Obermaierová je zpět!
Obermaierová je zpět! (Foto Aha! – Martin Přibyl, showpix.cz, TV Nova, ara)

Velký návrat Vilmy Nyklové. Její představitelka Jarka Obermaierová (71) dostala od lékařů po dvou měsících od zranění zase povolení točit. „Byla jsem až dojatá, jak mě všichni v Ulici vítali,“ přiznala herečka. 

Sama už taky nemohla dospat. Sice stále ještě sedí na invalidním vozíčku nebo se pohybuje o berlích, ale cítí se dobře a nemá bolesti. „Bylo to dlouhé marodění, práce mi už chyběla a kolegové taky,“ přiznala deníku Aha! Obermaierová.

Nova jí ochotně vyšla vstříc. Přizpůsobila roli zranění a taky hned herečce nenaložila plný úvazek. „Paní Obermaierová má v současné době méně obrazů, netočí obvyklých dvanáct hodin denně, bude se to postupně zvyšovat podle toho, jak se Jaroslava bude cítit,“ sdělila Aha! mluvčí seriálu Kateřina Kotalová.

Právě seriál Ulice si herečka hýčká, jinak například dřívější dabingové aktivity už pověsila na hřebík. „Bylo toho moc a člověk nemládne. Nechala jsem si Nyklovou a na divadle muzikál Mýdlový princ. Chci hrát pro radost,“ svěřila Jarka.

Dvě zranění najednou

Jarka si loni 15. listopadu zlomila na chalupě v lese kotník. Po operaci v nemocnici v Benešově uklouzla o berlích a při pádu si naštípla obratel. Pak několik týdnů rehabilitovala v nemocnici v Říčanech.

Obermaierová o rakovině Hany Maciuchové: Štáb Ulice je v šoku!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.