Exotické milování: Vážně divné praktiky z cizích krajů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exotické milování: Vážně divné praktiky z cizích krajů

Sex rozpaluje lidi na všech kontinentech světa. A co je pro nás extrémem, může být jinde nudou!
Sex rozpaluje lidi na všech kontinentech světa. A co je pro nás extrémem, může být jinde nudou!  (: profimedia.cz)

Sex a erotika hrají na celém světě nedostižnou a nejpřednější roli. To, co se zdá Evropanům podivné, je v jiných kulturách naprosto běžnou záležitostí. Mnohý domorodec z pralesa by se asi s podivem zase díval na naši »misionářskou polohu«.

A co se provozuje při sexuálních hrátkách v jiných částech světa? Promiskuita, hromadný sex, sado-masochistické choutky a další sexuální praktiky rozpalují lidi v různých koutech planety.

Hrátky s mrtvou manželkou

U grónských Eskymáků existuje podivný obyčej, a to soulož s právě zesnulou manželkou. Poté, co se s ní manžel takto rozloučí, zašije nebožku do koženého pytle a v něm ji pak uloží do země. Stejný zvyk praktikují i indiáni Balankulové žijící v západní Kanadě. I jejich povinností je těsně po skonu své ženy na ní vykonat soulož.

Indiánská láska k lamám

Indiánům z oblasti Peru a Bolívie vděčí lidstvo za jednu z nejstrašnějších a nejrozšířenějších pohlavních chorob, a to syfilidě. Tato nemoc totiž původně sužovala jen lamy, nejdůležitější zvířata indiánských pastevců. Pastevci odcházeli na řadu měsíců s lamami do hor, kde žili bez žen. Jejich »manželkami« se v té době stávaly lamy, od kterých se nakazili syfilidou, již pak přenesli i na své skutečné indiánské manželky. Po kolonizaci Ameriky se syfilida rychlostí blesku rozšířila po celém světě.

Miláčku, nejdřív rozžvýkáme klíšťata

S podivnými sexuálními zvyky se setkáme i na dalších místech planety. Ve východní Bolívii si páry kmene Sironio jako předehru před pohlavním stykem navzájem vytahují klíšťata, která pak rozžvýkají a spolknou.

Už žádná dvojčata

V jihoafrickém kmeni Hotentotů je prokletím narození dvojčat. Muži tohoto kmene si proto vyřezávají jedno varle, aby vyloučili, že zplodí dvojčata.

Soulož s duchem

Původní australští domorodci, Aboriginejci, vůbec netušili, že jejich sperma oplodňuje ženu. Věřili, že dítě se počne tak, že do ženy vstoupí duch. Muži jsou jen pomocníky ducha – při souloži ženu penisem jakoby otevírají. Teprve poté do ženy může vstoupit duch, se kterým žena počne dítě. Ani pohlaví dítěte se neponechává náhodě. Přejeli si žena chlapce, nosí u pasu taštičku a v ní maličký oštěp. Preferujeli narození dívky, v taštičce nosí ještě menší taštičku.

Milování bez jídla

Lidojedský ostrov Papua – Nová Guneia je prý místem, kde milostné hrátky neberou konce. Nejvýraznějším projevem milostné vášně je tu škrábání, které je bráno jako milostná předehra. Papuánci si však potrpí i na bití a další formy fyzického ubližování, které je prý přivádí přímo do milostné extáze. Pohlavní styk je tu během dospívání běžně povolen, neprovdané dívky dokonce navštěvují tzv. domy svobodných mužů, kde si dosyta užívají. Zajímavé je, že milenci spolu mohou souložit, jíst společně však nikoli. Jeden ze zdejších zákonů totiž zakazuje, aby spolu neprovdaní lidé jedli.

Potetovaný penis je sexy

Na polynéských ostrovech bují sex v každé podobě, promiskuita je běžná. Jedinou podmínkou pro muže je absolvování obřízky. Pokud není obřezán, vyslouží si pohrdání žen a celibát. Aby muži dokázali svoji mužnost, s oblibou si nechávají tetovat stehna, hýždě a dokonce i pohlavní úd. Sex tady patří i k svatebnímu obřadu. Novomanželka si totiž na závěr obřadu lehá na bílou rohož a nabídne se přítomným mužům. Čím víc jich dokáže uspokojit, tím větší je její vážnost ve společnosti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.