Plíšková obskakovanou celebritou: Zlaté šaty za dva miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plíšková obskakovanou celebritou: Zlaté šaty za dva miliony!

Karolíně róba neskutečně sluší!
Karolíně róba neskutečně sluší! (Reuters)

Nepřijela Serena, takže vyhrát by mohla ta vytáhlá česká žirafa s dělovým servisem! Královna es Karolína Plíšková (25) je brána za horkou favoritkou tenisového Australian Open, které začalo v noci na dnešek. A organizátoři si ji patřičně hýčkají!

Ještě nevyhrála grandslam, na světovém žebříčku je »až« šestá, přesto je v očích mnohých nejžhavější adeptkou na titul v Melbourne. „I já si tady kladu vysoké cíle,“ usmála se česká hvězda. „V Melbourne si věřím, mám za sebou dost odehraných zápasů a cítím se dobře. Australian Open je navíc můj nejoblíbenější turnaj,“ upozornila.

V předvečer turnaje absolvovala focení v pokoji hotelu Crown Towers a musela se cítit jako královna. Navlékli ji do luxusních zlatých šatů prestižní návrhářky Alin Le‘ Kal, jejichž cena se blížila dvěma milionům korun! „Jsou nádherné. Strašně ráda se oblékám, vždyť jsem skoro pořád ve sportovním a do šatů se moc často nedostanu,“ připomněla. Focení si užívala. „Jo, byla to sranda.“ Když vykoukla z okna, Melbourne měla pomyslně u nohou. Bude to snad platit i za dva týdny?

Karolíně róba neskutečně sluší!



Přečtěte si
Helic
15. 1. 2018 • 06:57

Zloba v jejím obličeji je odpudivá, rypák se jí stejně nenarovná, ať jí navlečete do čehokoliv.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.