ORDINACE JE ZPÁTKY! Nejdražší start v historii: VÝBUCH, ZRANĚNÍ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ORDINACE JE ZPÁTKY! Nejdražší start v historii: VÝBUCH, ZRANĚNÍ...

S novým rokem čeká představitele Andrey a Petra velké drama a boj o život.
S novým rokem čeká představitele Andrey a Petra velké drama a boj o život. (Foto TV Nova, FTV Prima)

Nejnebezpečnější a nejdražší natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 si vybralo svou daň. Nejenže výbuch varny drog vyšel produkci pěkně draho, ale ještě se při něm zranil Radim Fiala (46)!

„O tomhle natáčení by se dalo bez nadsázky říct, že statisíce vyletěly vzduchem. Bylo to jedno z nejdražších natáčení loňského roku,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Výbuch se točil v bývalém mlýně ve Stříbrné Skalici u Jevan. „Byly tam ztrouchnivělé trámy, propadlá podlaha, a už jen samotný pohyb herců a štábu po ní nebyl úplně bezpečný,“ zavzpomínal zdroj na adrenalinové natáčení. Představitel doktora Petra Hanáka ani jeho seriálová manželka doktorka Klára Cibulková (42) přitom neměli kaskadéry. Při samotném výbuchu herci samozřejmě nesměli být na place, ale i tak se Fiala zranil. „Nešikovně jsem šlápl do díry, kterou jsem neviděl, a odneslo to koleno. Viděl jsem všechny svatý!“ vzpomíná dnes už naštěstí uzdravený Radim na natáčení prvního letošního dílu. Jeho seriálová postava je na tom ale hůř. „Hanák sice jako zázrakem přežije, jeho boj o život ale bude pokračovat v nemocnici,“ prozradil zdroj z natáčení. Etzler po zápalu plic: Už zase točí!

Zatímco Fiala bude ležet na nemocničním lůžku jen v seriálu, jeho kolega Miroslav Etzler (53) na něm kvůli oboustrannému zápalu plic koncem roku skončil doopravdy. Už 4. ledna ale představitel doktora Karla Rytíře natáčel v ateliérech – a hlavně v plné síle.

Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.