Sexuolog Uzel (77) byl s jinými ženskými | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexuolog Uzel (77) byl s jinými ženskými

Sexuolog Radim Uzel
Sexuolog Radim Uzel (archiv Blesku)

Radim Uzel, uznávaný sexuolog a gynekolog, který je i v televizi už jako doma, protože je častým hostem různých talk show, padesát let žije s milovanou manželkou. I když mu pod rukama prošlo spoustu dámských klínů, on myslí jen na jednu, i když…

Manželství vydrží málokomu. Mladí lidé se už začínají sňatku dokonce děsit, a to kvůli tomu, že se chtějí vyhnout nepříjemnému a náročnému rozvodu. Tyto problémy nikdy nemusel řešit Radim Uzel, a snad je ani nikdy řešit nebude. S manželkou jsou silná dvojka a Uzel vysvětlil, jak je možné, že jim to tak dlouho klape.

„Když se o tom zmíním v domovech důchodců, kde dělám přednášky, lidé tleskají. Můj kamarád Ivo Šmoldas akorát vždycky říká, že netlaskají mně, ale mojí ženě, že to se mnou tak dlouho vydržela…

Přitom si myslím, že to se mnou manželka měla lehké. Většinu času jsem totiž nebyl doma. Vždycky říká, že jsme spolu sice strávili padesát let, ale ve skutečnosti to bylo tak pětadvacet, protože jako gynekolog jsem často sloužil noční služby a většinu Silvestra a Štědrých dnů jsem prožil na porodním sále. Dá se říct, že jsem byl s jinými ženskými,“ svěřil se Sedmičce.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.