Helena Zeťová (37): Zpověď po 8 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová (37): Zpověď po 8 letech!

Helena už prý stárne, ale rozhodně není usedlá!
Helena už prý stárne, ale rozhodně není usedlá! (Foto: Mirek Šmikmátor/All4Bands)

Dlouhých osm let museli fanoušci Heleny Zeťové čekat na novou píseň. Trpělivost se ale vyplatila, zpěvačka několik dní před Vánoci vydává nový singl Save Me a brzy bude následovat celé album.

Ačkoliv fanoušci Heleny Zeťové nejspíš očekávali rychlejší píseň, Save Me je překvapí. „Není to tak, že bych teď šla jinou cestou, jenom stárnu. Ta věc ale určitě není usedlá. Je pomalá a citlivá. Ačkoliv v dnešní době toto možná usedle působí. Lidi mohou na chvíli zpomalit,“ zafilozofovala Helena.

Píseň Save Me si ale nevybrala náhodou. „Je to taková zpověď. Jsou to slova mířena všude, kde je chtějí slyšet. Lidem, kteří tu byli a už nejsou a hlavně těm, co zůstali. Ta píseň se dá uchopit různě. Každý nechť rozhodne sám, co bude cítit při poslechu. Pro mě je to krásná píseň a rozhodla jsem se pro pomalou, protože všichni čekají, že vyjdu s rychlou,“ směje se zpěvačka. 

Mrkněte na nový singl Save Me:

 

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.