Princové William a Harry: Utajená role ve filmovém trháku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princové William a Harry: Utajená role ve filmovém trháku

William s Harrym loni navštívili studia u Londýna, kde štáb Star Wars natáčí.
William s Harrym loni navštívili studia u Londýna, kde štáb Star Wars natáčí. (Foto Profimedia.cz)

Sami přiznali, že jsou velkými fandy Hvězdných válek, na jejichž původní trilogii vyrůstali. Princové William (35) a Harry (33) si proto splnili dětský sen, když si zahráli v nejnovější osmé epizodě s podtitulem Poslední z Jediů, který dnes vtrhne i do českých kin.

Na plátně byste je však hledali marně, ztvárnili totiž stormtroopery, tedy bílou zbrojí a přilbicemi zahalené vojáky Galaktického Impéria. „Objeví se ve scéně, v níž rebelové infiltrují tajnou základu. Rey a Finn jsou ve výtahu s postavou Benicia del Tora, když vstoupí skupina stormtrooperů. Dva z nich jsou William a Harry,“ naznačil zdroj, na jakou scénu se soustředit.

Víte, že...

...v novém dílu jsou prý mezi vojáky Impéria kromě princů ukryti i herec Tom Hardy (40) či zpěvák Gary Barlow (46) z Take that? V minulosti si takové »cameo« střihl třeba agent 007 Daniel Craig (49).

Na video s princem Williamem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.