Návrhář Laffita má nový kšeft: Pleš jako zlatý důl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návrhář Laffita má nový kšeft: Pleš jako zlatý důl!

Osmany navrhuje dámské i pánské oblečení , ale i boty a brýle. A sám je i nosí!
Osmany navrhuje dámské i pánské oblečení , ale i boty a brýle. A sám je i nosí! (Foto Aha! - M. Pátek, D. Kundrát, D. Kolářová, M. Protivanský, ČTK, Grund.cz )

Návrhář Osmany Laffita (52) má nový kšeft. Je to už nějaký čas, co skoncoval s vlastní pleší a jeho nápad si našel mnoho příznivců. Unikátní technologie už mu prý vydělala pěkný majlant. O co tedy jde?

Osmany Laffita i jeho manžel Guy Gheysens podlehli kouzlu nové technologie, která jim pomohla zakrýt nevzhlednou pleš. „Je to speciální technologie, kterou jsme před dvěma lety s Guyem objevili a nechali si udělat. A dnes v tom vlastně podnikáme,“ vysvětlil Laffita týdeníku Sedmička.

Zájemcům o vlasovou protézu se udělá silikonový odlitek hlavy, ten je odeslán do USA, kde vyrobí příčesek z pravých vlasů, které jsou stejně dlouhé a pošlou to zpět. Tady se protéza zákazníkovi nasadí a ostříhá podle potřeby. „Protéza se lepí speciálními oboustrannými páskami, které vydrží vše kromě sauny. Tam to pak drží méně,“ uvedl návrhář a pochlubil se, že takové tupé vypadá zcela přirozeně.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.