Bendová, Hemala, Dolinová a spol. hledají domov opuštěným pejskům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bendová, Hemala, Dolinová a spol. hledají domov opuštěným pejskům!

Alexander Hemala (65), Michaela Dolinová (53), Štěpánka Duchková (45) a Ťapina
Alexander Hemala (65), Michaela Dolinová (53), Štěpánka Duchková (45) a Ťapina (Foto TV Barrandov)

Ateliér se otřásal v základech! Nejen smíchem ale hlavně psím štěkotem! Tváře televize Barrandov nafotily charitativní kalendář na pomoc opuštěným a týraným psům. Řada z nich už krátce poté našla svůj domov!

Alice Bendová (44) a Theo

Milovnice zvířat a moderátorka pořadu Můžu dál? má doma sama tři psy, dva z nich jsou z útulku. I když si jich už více přivést nemůže, rozhodla se Alice pomoci Theovi aspoň společnou fotkou.

Honza Musil (50) a Black

Moderátor, který měl svého času televizní pořad věnovaný pouze zvířatům, doma chová malého mopse. Na kalendář se ale vyfotil s německou dogou Blackem, kterému byla i sedačka malá!

Alexander Hemala (65), Michaela Dolinová(53), Štěpánka Duchková (45) a Ťapina

Hned tři »kmotry« má Ťapina. Tváře počasí TV Barrandov se rozhodly najít domov roztomilé fence, jež si prožila své a zasloužila by si milující rodinu, která se jí bude naplno věnovat.

Vlasta Korec (45) a Bobina

Před fotoaparátem jako doma! Tak se cítila fenka Bobina, kterou si vzal pod ochranná křídla moderátor České tajenky. S focením neměla žádný problém a s radostí pózovala.

Václav Tittelbach (62) a Adam

Někdejší moderátor Sportovních novin se rozhodl stát pro kalendář patronem jezevčíka Adama. „Věřím, že to, co dělám v rámci projektu Barrandov pomáhá, má smysl,“ svěřil Tittlebach.

Našli novou lásku

„Kalendář vznikal v září a říjnu. Jedná se o pejsky, kteří byli nebo jsou v dočasné péči a hledají nového pána. Vybraná částka poputuje do spolků, které se o ně starají,“ sdělila deníku Aha! tisková mluvčí televize Marie Opálková s tím, že několik chlupáčů už má nový domov. „Focení jim přineslo štěstí, spousta psů na něho ale ještě čeká,“ dodala Opálková.

Na video s Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.