Jana Boušková (63): Zlomenina nohy jí prospěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Boušková (63): Zlomenina nohy jí prospěla

Jana Boušková
Jana Boušková (Foto Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Martin Sekanina, Martin Hykl)

Úraz je vždy nepříjemná záležitost, ale herečka Jana Boušková (63) se rozhodla zlomeninu nohy zúročit a pořádně ji zpeněžila. Jelikož měla omezený pohyb, našla si konečně čas na znovu vydání knihy Bohumily Spisarové a svého manžela Vaše Dana Medřická, o níž je velký zájem 

Volno, které získala díky zlomené noze Boušková obrátila ve svůj prospěch a probrala fotografie a společně se spisovatelkou Bohumilou Spisarovou připravila opětovné vydání knihy Vaše Dana Medřická. Původní podklady pro knihu, totiž zničila povodeň.

I přesto, že Boušková se s Danou Medřickou (†62) vídala pouze při práci a jako tchýni ji nikdy nepoznala, měla k ní velmi dobrý vztah. Medřická zemřela v lednu 1983 a Boušková se dala dohromady s jejím synem, Václavem Vydrou (61) až o jedenáct měsíců později. Boušková toho pro Medřickou udělala opravdu hodně. Postarala se o křest knihy, na který herečka obvolala mnoho známých osobností, celá akce byla velmi vydařená a účast byla obrovská. Kniha slaví velký úspěch a v knihkupectví byla první várka knih hned vyprodaná.

 Na video s Janou Bouškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.