Morávková & Zedníček v zajetí magie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Morávková & Zedníček v zajetí magie!

Pavel Zedníček, Dana Morávková a autor kouzelnické sady Pavel Kožíšek.
Pavel Zedníček, Dana Morávková a autor kouzelnické sady Pavel Kožíšek. (Profimedia.cz)

Na křest kouzelnické sady Pavla Kožíška (47) dorazili kromě milovníků čar a kouzel také české celebrity. Dana Morávková dokonce prozradila, že na její ženské triky by nestačil ani kouzelník a iluzionista David Copperfield (61).

O zábavu na křtu kouzelnické sady se nepodílel pouze samotný kouzelník, ale také Dana Morávková (46) a Pavel Zedníček (68). Ačkoliv to Pavlu Zedníčkovi příliš nešlo, cení se aspoň jeho snaha. Morávková oproti tomu excelovala a svými triky okouzlila nejednoho muže.

Herec si na akci zahrál populární skořápky a zavzpomínal, jak dříve kouzlil Jiřímu Bartoškovi. „Chtěl jsem mu předvést kouzlo, jak cigareta zmizí v kapesníku. Nepovedlo se a Bartoškovi jsem propálil do jeho kapesníku pořádnou díru. Jiříkovi se to moc nelíbilo,“ prozradil Zedníček magazinu Sedmička. Zatímco Zedníček zůstal raději u klasiky, Morávková se toho nebála a naučila se z balíčku karet vyndat divákovu kartu a přiznala, že kouzla miluje již od dětských let. „Vždycky mě přitahoval svět magie a iluzí. Navíc každá žena je tak trošku kouzelnice a má své ženské triky, že i David Copperfield by zbledl závistí,“ řekla herečka magazinu Sedmička.

Na video s Pavlem Zedníčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.