Dáda o Felixovi: Netuším, proč to nedělá jeho partnerka… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dáda o Felixovi: Netuším, proč to nedělá jeho partnerka…

Dáda prý pořád pere manželovo oblečení!
Dáda prý pořád pere manželovo oblečení! (Foto: Herminapress)

Felix Slováček (74) už dlouho neskrývá jeho mimomanželský vztah s Lucií Gelemovou (34). Udivující ale je, že zatímco do společnosti chodí s mladou milenkou, péče o Felixe zůstává na manželce Dádě (61)…

Vypadá to, že bez Lucie Gelemové neudělá Felix Slováček ani krok, ale v domácnosti, kterou sdílí s manželkou, se objevuje denně. „Máme společný dům, kancelář, protože máme spolu agenturu. A taky se u nás perou a žehlí jeho věci. Proč to nedělá partnerka, netuším! Ale oblečení je u nás…,“ prozradila Blesku Dáda Patrasová.

Taková situace je na české poměry dost neobvyklá. Patrasová sice už dříve podala žádost o rozvod, jenže po Felixově slibu, že aféru s mladou výtvarnicí ukončí, ji stáhla. Jenže vztah Felixe a Lucie pokračuje dál. „Mně je to jedno, já už si také žiji svůj život s přítelem,“ dodala Dáda.

 Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
13. 11. 2017 • 22:05

Proč nepere Gelemová je jednoduchý.Byl někdo někdy v Garden Towers, kde ona na Žižkově bydlí ? Byty nemají místo na sušení prádla, ne každý to rád rve do sušičky. Byty, jako má Gelemová nemají ani terasy, ani balkony . Jsou tam jen terasy společné v prostoru mezi věžemi . Byty jako je ten Gelemové mají " zimní zahrady " , což je přepažená kuchyňopokoj se zašupovacími dveřmi a francouzskými okny.A tam má Gelemová svůj " ateliér " a tvoří .Stačí, že pere na sebe.Není tam k hnutí . Okamžikem , kdy Patrasová nazvala tu přiblblou rádoby malířku partnerkou svého muže sama sebe deklasovala.Je blbá.

aveneta
10. 11. 2017 • 23:03

Antonius.j ...... jsi plný nenávisti ve svých slovech, já se Dády vůbec nechci zastávat, ale lidé z show byznysu s dostatkem peněz prostě pojímají život zcela jinak než Franta s Kolbenky. Ale čeká je stejný osud...tedy smrt tak se snaží urvat od života co se dá, protože jednou po nich ani pes neštěkne a bude jedno, zda-li byli tzv. svatí nebo si užívali života....

pantonik
10. 11. 2017 • 19:10

Se žehlí a perou jeho věci...samy. Dáda to asi životě nedělala.

luppe
10. 11. 2017 • 18:41

...že by slééééééééčna ***mka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.