Kudrnáč Ondřej Vetchý (55) vyděsil kolegy: Ztrácí vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kudrnáč Ondřej Vetchý (55) vyděsil kolegy: Ztrácí vlasy!

Ondřej Vetchý
Ondřej Vetchý (Foto pro Aha! – Vojtěch Hurych/ČT)

Šok! Kolegové Ondřeje Vetchého (55) se domnívali, že jejich parťák onemocněl nádorovou chorobou! Důvodem jim byl fakt, že přišel o velkou spoustu vlasů. Po šuškandě šel herec s pravdou ven.

„Kolegové si mysleli, že mám rakovinu! Podezírali mě, že tajím nádorové onemocnění a podstupuji léčbu formou ozařování,“ prozradil Vetchý. Proč celá tato aféra vznikla, ale bylo rázem vysvětleno. „Kvůli natáčení filmu Rašín jsem byl nucen se co nejvíce připodobnit právě mé filmové postavě. Vlasy jsem tedy musel ostříhat. Jak tomu už bývá, přibývající léta se na mně podepsala řidším porostem, než si moji drazí kolegové pamatují,“ vysvětlil herec, který už zkrátka není takový kudrnáč jako v době, kdy hrál čerta Vraníka v pohádce S čerty nejsou žerty.

„Při zjištění, čeho se moji kamarádi a kolegové obávají, jsem urovnal věci na pravou míru a jejich domněnky vyvrátil! Autenticky jako Rašín nevypadám ani tak, ale hlavní je herecké ztvárnění než podobnost,“ uzavřel Vetchý s úsměvem.

Ondřej Vetchý předvedl ve filmu Život je život namakané tělo.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.