Šeredová tvrdí: Jsem přísná, ale nepodezírám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šeredová tvrdí: Jsem přísná, ale nepodezírám!

Alena Šeredová a Alessandro Nasi
Alena Šeredová a Alessandro Nasi  (profimedia.cz)

Zrada od exmanžela, italského fotbalisty Gianluigiho Buffona (39) Alenu Šeredovou (39) hodně zasáhla. K novému příteli a miliardáři Alessandrovi Nassimu (42) je teď proto o to přísnější.

„Méně mu toho odpustím. Říká mi: Mám smůlu, že jsem přišel až jako druhý, teď to všechno odnesu,“ svěřuje Šeredová. Na druhou stranu ho prý ale vůbec nepodezírá, ani nekontroluje telefony. „Když někam odchází, neptám se, kam jde a s kým. Tím, že jsem přišla o manžela, jsem nezačala být podezřívavá a kontrolující,“ říká modelka v časopisu Moje psychologie.

Současně tam přiznává, že je na dva syny, které má s Buffonem, vlastně sama. Střídavou péči o kluky nemají, exmanžel věnuje pozornost především své nové rodině, a tak si ratolesti, které má s Alenou, jen půjčuje. „Není to úplně fifty fifty. Kluci bydlí u nás, některé dny jdou ke svému tátovi, přespí u něj a táta je druhý den odveze do školy. V létě s ním tráví část prázdnin,“ komentuje to Šeredová.

 Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
27. 10. 2017 • 11:16

Ale Alenko, vždyť jsi dosáhla svého. Vdala ses do ciziny! Třebas to napodruhé vyjde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.